Kreta 2018

"Wilde orchideeën, creatieve macrofotografie "

Lees meer

"Werk in uitvoering"

In het jaar 2016 deed ik voor het eerst mee aan de mentorgroep begeleid door Bart Siebelink. Het was tijd om (op)nieuw een traject te volgen.

Lees meer

Cyprus 2017

Cyprus het eiland van mythologie, goden, Mount Olympus, Troodos gebergte, Grieks en Turks maar vooral verwondering.

Lees meer

Creativiteit tot leven brengen!

In de periode van januari tot april 2016 heb ik een mentortraject gevolgd bij Bart Siebelink. Dit traject heeft mij veel geholpen om anders te kijken, nieuwe inspiratie te krijgen en verdieping te zoeken in de fotografie.

Lees meer

Coto de Doñana 2016

Een bezoek aan het Nationaal park Coto de Doñana stond al een hele poos op mijn lijstje. Het is een beschermd natuurgebied gelegen in Andalusië en heeft een prachtige kustlijn langs de Atlantische oceaan.

Lees meer

Centraal-Spanje (Gredos) 2015

Na de fotografiereis naar Frankrijk wist ik direct dit zijn reizen die ik graag wil doen. Je leert veel, je hebt de tijd en je hoeft niet kilometers te lopen om iets moois te kunnen zien.

Lees meer

Zuid-Afrika 2015

A Never Ending Story Part II Zoals de titel het al aangeeft is Zuid-Afrika een "Never Ending Story". Eén jaar niet geweest geeft toch een leeg gevoel. Daarom weer nieuwe plannen gemaakt voor de ultieme safari reis. En dat is het zeker geworden.

Lees meer

Sri Lanka 2014/2015

Afgelopen jaar werd Sri Lanka één van de hotspots op tv, een land dat je gezien moet hebben, een land van "wie is de mol". De beste tijd om te gaan is in december/januari want dan zijn de blauwe vinvissen voor de kust goed te bekijken.

Lees meer

Frankrijk Camargue 2014

In mei 2014 ben ik meegegaan met de fotografiereis Camargue: Creatieve technieken met reisleider Bart Siebelink. Het was echt een fantastische reis en het heeft geen enkel moment verveeld.

Lees meer

Zuid-Afrika 2013

"A Never Ending Story" Zuid -Afrika een land waar ik geen genoeg van kan krijgen, een land waar ik me thuis voel. Dit keer begon de reis vlakbij het Kruger National Park!

Lees meer

Zuid-Afrika 2012

"Dromend over Zuid Afrika" Na zeven jaar was het dan zover, weer terug naar Zuid-Afrika! Na de veelbelovende documentaires op de tv over de bloemenpracht die in augustus en september plaatsvindt in Namaqualand was besloten om de reis daar te laten beginnen.

Lees meer

Zuid-Afrika 2005

De aller eerste keer dat ik naar Zuid-Afrika ben geweest was in 1997! ik zat toen in de brugklas en het was voor mij de eerste grote reis. Het was een rondreis en familiebezoek en het land heeft toen heel veel indruk gemaakt. Dit was de reden waarom ik in februari 2005 weer naar Zuid-Afrika ben terug gegaan. Maar dan voor ruim zes maanden!

Lees meer