Roots

ROOTS, Februari 2013

Mijn eerste foto die is geplaatst in het tijdschrift Roots.  Roots is een veelzijdig blad voor o.a. natuurliefhebbers. Elke maand staan er weer super leuke dingen in.  Ook kun je leuke tips opsturen naar de rubriek post. De foto is niet bladvullend maar ik vond het toch enorm leuk dat ie geplaatst is. Het gaat om onderstaande foto met bijbehorende tekst.Een opmerking hierbij is dat ik in september de foto met tekst naar Roots heb verzonden maar deze in februari is geplaatst.

Het walvissenseizoen is dan echter al voorbij in Zuid-Afrika.

Elke maand weer kijk ik uit naar de nieuwe Roots en ik geniet enorm van dit blad. Deze maand viel mijn oog voor het eerst op de melding in de Rubriek Post: als je een unieke ervaring heb beleefd, kun je deze delen  met andere lezers.

Ik dacht meteen aan de walvissen in Zuid-Afrika. Ik ben nu net terug uit dat land en het walvissenseizoen is daar volop begonnen. Drie dagen mocht  ik van de dieren genieten zonder de zee op te moeten.

Langs de kust bij Bloubergstrand en Devil's Peak heb ik twee walvissen gespot. Maar deze plekken zijn niet te vergelijken met Hermanus. Ik ben een volle dag in dat gebied geweest en het was fantastisch!

Op enkele meters uit de kust sprongen de walvissen uit het water. Het was een waar Spektakel!